7.3 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- WalsbergRegionale en landelijke media duiken op nieuws rond mogelijke vestiging McDonald’s in...

Regionale en landelijke media duiken op nieuws rond mogelijke vestiging McDonald’s in Walsberg

Niet alleen in Deurne is de mogelijke komst van een McDonald’s in de wijk Walsberg het gesprek van de dag. Na bijna twee maanden zijn nu ook de regionale en zelfs landelijke media bovenop het lokale nieuws in Deurne gedoken. In een paar dagen tijd stonden er tv-teams van drie verschillende omroepen te filmen in de buurt van waar de McDonald’s zou moeten komen staan.

Toen DMG op 11 januari meldde dat de fastfoodketen plannen had voor een vestiging aan de Milhezerweg in Deurne op de plek van Zaal Van de Putten, hadden veel mensen nog het vermoeden dat het om een carnavalsgrap ging. Ondertussen is dat wel anders en heeft Dorpsraad Walsberg vorige week dinsdag een petitie aan de gemeente overhandigd die al meer dan 1450 keer is ondertekend.

Ook de Deurnese politiek heeft zich kritisch uitgesproken tegenover de plannen en nam tijdens de gemeenteraadsvergadering afgelopen dinsdag unaniem een motie aan, waarin wordt gepleit voor een grondige controle van het bestemmingsplan en het laten uitvoeren van een verkeersimpactanalyse.

Bekijk hieronder de videoreportages die afgelopen week werden gemaakt in de Walsberg door Omroep Brabant, NOS Jeugdjournaal en Hart van Nederland van SBS 6.

Lees ook: Nieuwsdosier: McDonald’s in de WalsbergFoto: still SBS6

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen