20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- Deurne Ria Hoebers uit Deurne is Kanjer van de Maand bij DMG...

[VIDEO] Ria Hoebers uit Deurne is Kanjer van de Maand bij DMG Radio: ‘Ben altijd wel bezig’

Mensen die altijd klaar staan voor een ander, worden door DMG Radio elke maand in het zonnetje gezet en deze keer gaat de eer naar Ria Hoebers uit Deurne. Presentator Ivan van Oosterhout ging bij haar langs om een mooie bos bloemen te bezorgen bij de kersverse Kanjer van de Maand.

Ria was aangemeld voor de actie van DMG door Wilma Meulendijks, die samen met haar vrijwilligerswerk doet. “Zij doet zoveel voor de lichamelijk en verstandelijk beperkte medemens en dat allemaal vrijwillig’, zegt Wilma.

Altijd bezig
Het zijn zoveel dingen dat Ria er zelf ook even over na moet denken wat ze allemaal doet voor anderen. “Ik ga op vakantie met Stichting Poldermaat, die begeleide vakanties organiseert voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Ook ga ik bijvoorbeeld volgende week met ouderen mee op pelgrimstocht naar Lourdes en in Doorn ga ik een weekje zorgen voor oudere mensen. Ik kook om de zoveel tijd op zondag met bewoners van de ORO in de Keltenstraat en zorg nog voor een meneer hier in Deurne. Ik ben altijd wel bezig”, vertelt Ria.

Dat vraagt natuurlijk om een beloning in de vorm van een groot boeket bloemen. DMG-presentator Ivan van Oosterhout ging bij Ria Hoebers in Deurne langs om de bloemen te overhandigen.

Tekst gaat verder onder de video

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen