1.6 C
Deurne
donderdag 8 december 2022
Home- DeurneRien Voets hoopt nog altijd op wat meer licht in de Koolhof

Rien Voets hoopt nog altijd op wat meer licht in de Koolhof

Het Weekblad voor Deurne hield onlangs een enquête over wat de inwoners van Deurne van de openbare verlichting in hun dorp vinden. Daaruit bleek dat er behoorlijk wat inwoners problemen hebben met de kwaliteit hiervan. Rien Voets die een achtergrond heeft in het installeren en onderhouden van openbare verlichting heeft daar ook al een tijdje een duidelijke mening over. Hij richt zich vooral op de openbare verlichting in zijn wijk de Koolhof.

In januari bood hij wethouder Verhees bijna 400 handtekeningen aan die hij via een online petitie had verzameld om hem duidelijk te maken dat hij niet de enige is die problemen heeft met de openbare verlichting in Deurne. Tijdens de overhandiging van deze petitie zegde de wethouder toe dat hij een keer met Rien samen de situatie in de Koolhof zou gaan schouwen. Op donderdagavond 13 februari was het zover. Samen met nog twee ambtenaren maakten ze in de avond een rondje door de Koolhof.

Rien had zijn huiswerk goed voorbereid en wist de wethouder en de ambtenaren precies te vertellen op welke punten in de openbare verlichting in de Koolhof de kwaliteit niet wordt gehaald die Rien waarschijnlijk wel gewend is vanuit zijn werkzame leven als vakman op dit gebied. De wethouder en de ambtenaren kregen een lijstje met vijf verbeterpunten zoals Rien die voorstelde. Ook gaf hij ze een boodschap mee dat het onderhoud van de openbare verlichting toch echt beter moet en dat het gevoerde beleid tijdens de sanering van de verlichting tekort heeft geschoten. Nu is het voor hem weer even afwachten wat de gemeente met zijn lijstje zal doen. Voorlopig blijft hij zijn punt maken en is de gemeente nu weer aan zet.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen