28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneSay yes to the dress event enthousiast ontvangen

Say yes to the dress event enthousiast ontvangen

Brides-to-be en fans van ‘Say yes to the dress’ konden vandaag hun hart ophalen bij Koonings, the wedding palace. Hier werd voor de allereerste keer het ‘Say yes to the dress event’ georganiseerd. Het bomvolle programma begon om 10 uur.

Met een ‘regular ticket’ kreeg je toegang tot alle stands, shows en optredens, een ‘VIP ticket’ gaf je naast een glaasje bubbels en een goodiebag ook entree tot de show van Fred van Leer, presentator van het populaire TLC programma.
Het event werd goed ontvangen, er waren 1.100 kaarten verkocht waarvan 400 VIP. Mannen waren duidelijk in de minderheid, een enkeling trotseerde de massa zich aan pracht en praal vergapende vrouwen.

Grootste ter wereld
Koonings is al 50 jaar een familiebedrijf, onder leiding van Ramona Koonings werd de zaak in 2018 gigantisch verbouwd. Hierdoor werd het met 11.000 vierkante meter in één klap het grootste bruidswarenhuis ter wereld. De zaak is niet alleen een winkel, maar vooral een beleving.
Al drie seizoenen wordt TLC programma ‘Say yes to the dress Benelux’ in de zaak opgenomen, vanwege het enorme succes zal ook een vierde seizoen niet uitblijven. Mensen die niet in de gelukkige positie zijn deel te nemen aan dat programma, konden daar vandaag toch een beetje van proeven.

Bruidsshows
Inspiratie opdoen kon bij één van de bruidsshows, hier werd een droom aan jurken geshowd. Vele merken kwamen voorbij waaronder Koonings huismerk ‘Ramona couture’. Ook aan de heren was gedacht, voor hen werden pakken en casual outfits getoond op de catwalk.

Muziek
Verspreid over de dag waren er muzikale intermezzo’s door Natasja Poels. Zij is de zus van Ramona en heeft landelijke bekendheid verworven met haar Nederlandstalige muziek.
Ook Og3ne trakteerde het publiek op een spetterend, loepzuiver optreden.

Van leer
Fred van Leer deed zijn naam eer aan. Hij trok in zijn VIP show flink van leer over de do’s en don’ts in modeland. Zonder mensen te schofferen bracht hij zijn boodschap luid en duidelijk ten gehore. Er was veel interactie met het publiek. De samenvatting van zijn boodschap is dat mode draait om eigenheid en identiteit, dat ieder mens mooi is, dat je écht moet kijken in de spiegel en dat je aan de hand van wat je daarin ziet moet beoordelen wat je ‘in de etalage’ zet en wat ‘in de kast’.

Trouwambtenaar
Ook Dirk Zeelenberg was aanwezig bij het event. Naast acteur is hij auteur van onder andere ‘Ode aan de liefde’ én trouwambtenaar.

Pop-up terras
Waar het in het bruidswarenhuis vooral draaide om de buitenkant, stond buiten de innerlijke mens centraal. Op het terrein was een pop-up terras ingericht waar je onder het genot van een drankje of hapje werd uitgenodigd de indrukken van de dag even te laten bezinken.

Al met al een prachtige, erg complete eerste editie van het ‘Say yes to the dress event’. Het was groots en meeslepend en afgaande op de reacties van het publiek voor herhaling vatbaar.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen