12.3 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneScott werd in Geldrop geboren op de klanken van DMG Radio

Scott werd in Geldrop geboren op de klanken van DMG Radio

Als je kind wordt geboren is dat natuurlijk een heel speciale gebeurtenis. Dat was voor Ben Sloots uit Geldrop en zijn vrouw Joyce niet anders. In de nacht van woensdag 22 juni werd om 02.06 uur hun zoon Scott geboren en tijdens de bevalling in het ziekenhuis in Geldrop stond op dat moment DMG Radio aan.

Het nummer dat te horen was tijdens de geboorte van Scott, was voor de twee ouders belangrijk maar ze hadden niet meer helder welk liedje het was. Vader Ben besloot contact op te nemen met DMG om te achterhalen om welk nummer het ging. “We krijgen bij DMG echt van allerlei e-mails binnen met de meest uiteenlopende vragen maar dit was voor ons ook een eerste keer”, vertelt Ivo Boudewijns die verantwoordelijk is voor de radioprogrammering van DMG.

‘Take my breath’
Vader Ben Sloots: “Ik had in de mail uitgelegd dat tijdens onze bevalling van onze zoon DMG Deurne op stond en de datum en het tijdstip erbij. En natuurlijk de vraag welk nummer toen gedraaid werd. Ik kreeg een mail terug van DMG en het bleek The Weeknd met Take my breath te zijn.” Zaterdagochtend belde DMG-presentator Ivan van Oosterhout nog even met de familie Sloots uit Geldrop om te kijken hoe het ging met Scott die geboren werd op de klanken van DMG Radio.

Meer luisteraars
“We zijn eigenlijk de lokale omroep van Deurne maar in Geldrop luisteren ze dus ook naar ons?”, vraagt Van Oosterhout aan vader Ben. “Ja in het ziekenhuis stond DMG Radio aan via de Ziggo mediabox, ik denk dat jullie een veel groter bereik hebben dan jullie denken en ook veel meer luisteraars. Met Scott gaat alles goed”, zegt Ben Sloots.

Beluister hieronder het hele gesprek met Ben dat zaterdagochtend werd uitgezonden op DMG Radio in het programma Deurne Draait Door.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen