2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneThree Little Clouds afsluiter 45ste Walhalla Zomerfeesten

Three Little Clouds afsluiter 45ste Walhalla Zomerfeesten

Three Little Clouds is de afsluiter van de 45ste editie van de Walhalla Zomerfeesten. De band heeft als doel om het publiek te laten dansen met groovy-funkhop nummers.

Uitgegroeid tot zevental
Inmiddels is Three Little Clouds uitgebreid tot zevental, maar de groep begon als drietal. De band heeft in de afgelopen jaren al verschillende festivalweides aan het dansen gekregen. In 2018 zijn de eerste singles van Three Little Clouds uitgekomen. De band sluit de familiezondag van de Walhalla Zomerfeesten 2019 af.

Vernieuwde vrijdag
Het weekend van de Walhalla Zomerfeesten begint dit jaar met de vernieuwde vrijdag. Onder het motto ‘party friday’ treden op de eerste festivaldag Lucky Nine en ABBA Fever op. Traditiegetrouw staan op zaterdag tributebands op het podium bij de Deurnese kasteelruïne. Dit jaar zijn dat Mongoose (Royal Blood-tribute)Musest (Muse-tribute), Rondje Doe Maar (Doe Maar-tribute) en Bon Scotch (AC/DC-tribute). Op de familiezondag spelen, naast Three Little Clouds, Lokotov MocktailBlack Leather Jacket, Vito, Red HippoCheck en RHEA. De 45ste editie van de Walhalla Zomerfeesten vindt plaats op 19, 20 en 21 juli.

Foto: Persfoto Three Little Clouds/Walhalla Zomerfeesten

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen