0.4 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneTim van der Weerden stopt na acht jaar met opTIMaal op DMG...

Tim van der Weerden stopt na acht jaar met opTIMaal op DMG radio

Na acht jaar stopt Tim van der Weerden met zijn programma opTIMaal op de vrijdagavond van DMG radio. “Het is één van de moeilijkste keuzes die ik ooit gemaakt heb”, schrijft hij op Instagram.

Tim geeft aan de laatste maanden veel nagedacht te hebben over opTIMaal. “Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik in de loop der jaren veranderd ben, als mens en als radiomaker, en dat dit een goed moment is waarop ik er na acht jaar tevreden een punt achter kan zetten.”

Op 20 december is de laatste opTIMaal te horen op DMG radio van 19.00 tot 21.00 uur. Tim blijft wel gewoon te horen met LunchTim op zaterdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Na acht jaar stop ik met opTIMaal op DMG radio. Het is één van de moeilijkste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Acht jaar lang heb ik het programma wekelijks met ontzettend veel plezier gemaakt. Waarom dan stoppen? De laatste paar maanden heb ik veel nagedacht over opTIMaal. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik in de loop der jaren veranderd ben, als mens en als radiomaker, en dat dit een goed moment is waarop ik er na acht jaar tevreden een punt achter kan zetten. Acht jaar. Elke vrijdagavond begon ik samen met jou, de luisteraar van DMG, het weekend. Dat was fantastisch! Op 20 december is het tijd voor de laatste en sluit ik een waanzinnig hoofdstuk af. Maar eerst nog even genieten van twee vrijdagavonden radio. Afscheid nemen van DMG radio doe ik niet. Ik blijf gewoon te horen met LunchTim op zaterdagmiddag van 12:00 tot 14:00.

Een bericht gedeeld door Tim van der Weerden (@timvanderweerden) op

Foto: Kevin Senders

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen