4.3 C
Deurne
maandag 30 januari 2023
Home- DeurneVrouw (86) aangereden voor Nieuwenhof Deurne

Vrouw (86) aangereden voor Nieuwenhof Deurne

De dag waarop het grootste kinderfeest van Nederland wordt gevierd, verliep voor een 86-jarige inwoonster van Deurne wat minder gelukkig. Op donderdag 5 december werd zij om 13.00 uur ter hoogte van de hoofdingang van de Nieuwenhof aan de Visser aangereden door een auto. Ze brak hierbij haar heup. De familie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer heeft geen kenteken kunnen onthouden maar weet nog wel dat de bestuurder van de auto een vrouw was in de leeftijd van 30 tot 60 jaar. De auto was een klein model in de kleur zilvergrijs. Naar het schijnt is de automobilist uitgestapt na de aanrijding, maar uiteindelijk toch doorgereden.

Aangifte
Op de spoedeisende hulp heeft het slachtoffer een verklaring afgelegd aan de politie. Met een officiële aangifte wacht de familie tot woensdag. Ze kiezen hiervoor omdat de heupoperatie op dinsdag plaatsvindt. Pas daarna zal definitief bekend zijn hoe omvangrijk het letsel is.

Mensen die iets gezien hebben wordt verzocht contact op te nemen met de familie van het slachtoffer via telefoonnummer 06-19995951

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen