15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneToekomst agrarische sector centraal bij Ondernemerscafé Deurne

Toekomst agrarische sector centraal bij Ondernemerscafé Deurne

De toekomst van de agrarische sector is een actueel en in de regio veel besproken onderwerp. Daarom staan bij het komende Ondernemerscafé Deurne op dinsdag 20 december verschillende vraagstukken centraal zoals de onduidelijkheid over regelgeving en vergunningen en het ontbreken van een duidelijk toekomstperspectief voor agrarische ondernemers.

Vanwege het IJsfestijn vindt het Ondernemerscafé dit keer plaats in het paviljoen naast de ijsbaan. Presentatoren Niels Crooijmans en Jan van den Heuvel ontvangen Wim Bens (voorzitter ZLTO) en Ronald van de Ven (CEO Voergroep Zuid).

Welke rol is er nog weggelegd voor de agrarische sector? Bens als belangenbehartiger voor de boeren en tuinders en Van de Ven als vertegenwoordiger van de voerleverancier, geven hun kijk op de situatie. Dennis van der Meijden presenteert het nieuwsoverzicht.

Ondernemerscafé Deurne vindt iedere derde dinsdag van de maand plaats in de periode oktober-juni. Inloop is vanaf 20.30 uur en de bijeenkomst duurt van 21.00 tot 22.00 uur. De entree is gratis.

Foto: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen