9.2 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneTribute To Toto als winnaar eerste aflevering door naar volgende ronde The...

Tribute To Toto als winnaar eerste aflevering door naar volgende ronde The Tribute op SBS6

De Toto-tributeband Tribute To Toto, met Deurnenaren Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen, is zaterdagavond als eerste geëindigd in de eerste aflevering van The Tribute: Battle Of The Bands op SBS6.

Met een puntentotaal van 33,1 is Tribute To Toto als winnaar van aflevering 1 door naar de volgende ronde, zaterdag 13 januari om 20.00 uur.

Publiek en jury enthousiast
De Toto-tributeband was als tweede aan de beurt en kreeg het publiek goed mee met de klassieker Hold The Line. Al bij de eerste noten staat het publiek in de studio in Hilversum meteen op de banken. Dat het publiek enthousiast is, blijkt ook uit het cijfer dat Tribute Tot Toto van hen krijgt: een 8,1.

Ook bij de jury weet de deels Deurnese band de juiste snaar te raken. Zo geeft Angela Groothuizen een 8,0. Cesar Zuiderwijk en Spike zitten daar met een 8,5 zelfs nog een stukje boven. Ondanks de hoge cijfers heeft de jury nog wel opbouwende feedback voor de band. “Het schommelde af en toe nog een beetje op en neer maar bij het refrein werd het echt heel goed”, aldus Angela Groothuizen.

Meer Deurnese inbreng
Tribute To Toto is niet de enige deelnemende band met Deurnese inbreng. Zo maakt zanger Joost Manders deel uit van The Brothers Of Blues Tribute Band. Deze Blues Brothers-tributeband was in de eerste aflevering nog niet te zien.

Ziggo Dome
In The Tribute: Battle Of The Bands proberen de twaalf tributebands zo dicht mogelijk bij het geluid van de originele artiesten te komen. Zij worden beoordeeld door een vakjury, die bestaat uit Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, zangeres Angela Groothuizen en DI-RECT-gitarist Spike. Gerard Ekdom presenteert het SBS-programma. De vier finalisten van het programma mogen optreden tijdens een groot concert in de Ziggo Dome in april.

Lees ook: Deurnenaren strijden om plek in Ziggo Dome in Battle Of The Bands op SBS6

Foto: Still The Tribute SBS6

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen