17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneTuinpad Park laat weekend lang zien wat er allemaal mogelijk is in...

Tuinpad Park laat weekend lang zien wat er allemaal mogelijk is in nieuwe groene hart van Deurne

Meteen na de officiële opening op vrijdag pakt het nieuwe Tuinpad Park in het aansluitende weekend groot uit met verschillende activiteiten in de groene buitenruimte in het centrum van Deurne. Zowel komende zaterdag als zondag laten een aantal Deurnese organisaties van 13.00 tot 17.00 uur zien hoe het park in de praktijk gebruikt kan worden.

Leden van Tic-Tac geven zaterdag een masterclass jeu de boules op de pas aangelegde banen in het Tuinpad Park en verder staat de Foodtruck Liever Lemon opgesteld op het terrein aan de Hogeweg.

Kinderprogramma
Daarnaast is er een programma speciaal voor kinderen, waarbij Theatergroep Wizzel op bezoek komt met kabouters. Rob van Os leest voor aan de aanwezige kinderen en er is een ijscoman die zijn ijsjes voor deze ene keer verkoopt aan alle kinderen voor één euro.

In het Tuinpad Park is ook een podium geplaatst van ongeveer twaalf bij zes meter groot. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen dit onderdeel van het park meteen testen door mee te dansen met Ballet- en Dansstudio Loes. Verder kunnen ze de speeltuin uitproberen die ook een plaats in het Tuinpad Park heeft gekregen.

Singer-songwriters
Op zondag zijn er van 13.00 tot 17.00 uur opnieuw verschillende activiteiten. Van 11.00 tot 12.00 uur geeft de Koninklijke Harmonie Deurne een miniconcert en van 13.00 tot 17.00 uur treden verschillende singer-songwriters op, zoals Orangeman, The Rockoustics, Janneke en Willem, Peeljam, Father and Son, Out of Nowhere en Carolien van der Hulst. Bij de Baristawagen van Spijs van Gijs kunnen de bezoekers van het park zondag iets te drinken krijgen.

Naast alle activiteiten kan er ook op eigen initiatief door het Tuinpad Park gewandeld worden om een indruk te krijgen van het nieuwe groene hart van het Deurnese centrum en alle natuur, kunst en andere onderdelen die er te zien zijn.

Lees ook:

Foto: Stichting Tuinpad van mijn vader

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen