21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneTweede kunsttentoonstelling VOLOP Art in leegstaand pand Deurne centrum

Tweede kunsttentoonstelling VOLOP Art in leegstaand pand Deurne centrum

De eerste tentoonstelling van VOLOP Art waarbij kunst te zien was van lokale kunstenaars is zo succesvol gebleken dat er nu een twee pop-up tentoonstelling is in het leegstaande pand aan de Wever in Deurne. Zaterdagmiddag 30 oktober werd rond 15.00 uur de tweede pop-up galerie officieel geopend.

Tot en met 28 november laten elf artiesten hun werk zien, geven ze demonstraties en nemen je mee op een creatieve, kunstzinnige ontdekkingsreis. Tijdens deze tweede expositie zijn er werken te zien van Helma Brekelmans, Edwin de Klein, Trees de Kruijf, Lotte Isbouts, Ans Kanters, Sandra Lingg, Vera Nooijen, Theo Spaaij, Annie van den Corput, Inge van Til en Ank Rebel.

VOLOP Art wordt georganiseerd in samenwerking met VOLOP Deurne, een project van de Gemeente Deurne in samenwerking met Stichting Centrummanagement Deurne en VOLOP Brabant. Het project wordt ondersteund door de provincie Noord-Brabant. Het is een initiatief dat mensen in Deurne wil aansporen en helpen bij het bruisend houden van het Deurnese centrum.

De pop-up galerie is tot en met 28 november elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend tussen 12.00 en 16.00 uur en is te vinden aan de Wever 34-38 in Deurne.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen