14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneVerstuur gratis nieuwjaarskaart via 'Land van de Peel'

Verstuur gratis nieuwjaarskaart via ‘Land van de Peel’

Inwoners en bezoekers van de Peelregio kunnen komende maand gratis een nieuwjaarskaart versturen aan een dierbare. Van 10 december tot en met 9 januari liggen er bij de toeristische informatiepunten en diverse musea, gratis nieuwjaarskaarten klaar. Land van de Peel zal deze kaarten kosteloos versturen.

De verzender en ontvanger maken met hun kaart ook nog eens gezamenlijk kans op uitstapjes in de Peel. Iedereen is op de aangewezen locaties van harte welkom om een kaart op te halen en in deze donkere en roerige winterdagen een mooie wens te versturen. De kaarten zijn voorzien van winterfoto’s van de zes Peelgemeenten.

Verkrijgbaar
Voor de gemeente Deurne liggen de kaarten vanaf vrijdag 10 december bij het kantoor van VVV Deurne aan de Kerkstraat en Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg. Tijdens openingstijden kan iedereen op deze locaties langskomen voor een nieuwjaarskaart. Deze kan ter plekke worden geschreven en ingeleverd. Op 10 januari verzamelt ‘Land van de Peel’ alle ingeleverde kaarten en zal deze kosteloos versturen.

Uitstapjes
Iedereen wordt aangemoedigd om de nieuwjaarskaart te delen op social media met #landvandepeel. De verzender en ontvanger maken daarmee samen kans op € 200,- aan uitstapjes in de regio, met onder andere museumtickets, filmvouchers en toegangskaarten tot bezienswaardigheden. Alle informatie, inclusief data en deelnemende locaties, is ook te vinden op
www.landvandepeel.nl/nieuwjaarskaart

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen