6.1 C
Deurne
donderdag 1 december 2022
Home- DeurneTesten voor Toegang nu ook mogelijk in Molenstraat Deurne

Testen voor Toegang nu ook mogelijk in Molenstraat Deurne

Wil je een evenement, culturele activiteit of een sportwedstrijd bijwonen en heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig Digitaal Corona Certificaat? Dan moet je om er toch bij te kunnen zijn een negatief testbewijs hebben. Dat kun je nu ook aan de Molenstraat 5A in Deurne verkrijgen bij Test Corona Direct Deurne.

De test-locatie is dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur. Een aanvraag voor een test kan worden gedaan via www.testenvoortoegang.org. Na de test wordt de uitslag binnen 15 tot 30 minuten via email aan je verstuurd. Testen kan vanaf 24 uur voor de activiteit of het evenement plaatsvindt dat je wil bijwonen. Dit kan tot uiterlijk 2 uur voor je geplande activiteit.

Testen voor Toegang is een maatschappelijk initiatief van Stichting Open Nederland. Sinds haar oprichting in februari 2021 heeft de stichting in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een landelijk netwerk van testlocaties gerealiseerd. Inmiddels zijn hiermee meer dan 2,5 miljoen gratis coronatesten afgenomen, voor mensen die op deze manier weer deel kunnen nemen aan een sociale activiteit of evenement.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen