0.4 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- Deurne‘Vette Livin’ Jukebox Night’ voor het goede doel; opbrengst voor onderzoek naar...

‘Vette Livin’ Jukebox Night’ voor het goede doel; opbrengst voor onderzoek naar Parkinson

In samenwerking met Café Perron en het Coverduo Tom and Jerry organiseert Stichting Vette Haren zaterdag 29 oktober de zogenoemde Vette Livin’ Jukebox Night waarvan de opbrengst voor een goed doel is bestemd. Deze keer worden tijdens de avond tegen betaling verzoeknummers gedraaid en wordt het ingezamelde bedrag geschonken aan de campagne van ParkinsonNL.

Parkinson treft steeds meer mensen waaronder ook jonge mensen. “Het is belangrijk dat deze ziekte onder de aandacht gebracht wordt zodat mensen weten waar het over gaat en besluiten aan de campagne een donatie te doen. Middels de Vette Livin’ Jukebox Night kan dit dus ook”, melden de leden van Stichting Vette Haren.

De Deurnese Kim Verbaarschot is samen met twee anderen het gezicht geworden van de campagne die ParkinsonNL onlangs gestart is. Dat is voor de stichting de aanleiding om de opbrengst van de Vette Livin’ Jukebox Night dit keer te schenken aan dit actuele doel.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 29 oktober in Café Perron aan de Vlierdenseweg 5 in Deurne en begint om 20.30 uur

Lees ook: Kim (37) uit Deurne heeft Parkinson: ‘Het kan iedereen overkomen, jong en oud’

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen