12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- Deurne Angelien Bankers-Boerma is nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze...

[VIDEO] Angelien Bankers-Boerma is nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze staat altijd voor een ander klaar’

Elk maand zet DMG iemand in het zonnetje die er altijd is voor een ander. Kanjers die het de normaalste zaak van de wereld vinden om zich vrijwillig in te zetten voor de Deurnese gemeenschap en er niet voor in de schijnwerpers hoeven te staan. Om die bijzondere mensen toch een keer een bedankje te kunnen geven, gaat DMG elke maand op zoek naar de Kanjer van de Maand. Deze keer is dat Angelien Bankers-Boerma uit Deurne.

Ze is voor de actie aangemeld door haar moeder Tonnie en verdient het volgens haar dubbel en dwars om eens een keer verrast te worden met een grote bos bloemen. “Mijn dochter Angelien is doof, wat niet altijd makkelijk is in deze maatschappij. Ze heeft drie kinderen die ze top heeft opgevoed ondanks haar handicap”, vertelt Tonnie Boerma.

Rijtven
En bij alle drukke werkzaamheden binnen het eigen gezin van Angelien blijft het niet: “Ze gaat twee keer per week paardrijden met cliënten bij ORO op het Rijtven. En als je haar vraagt, staat ze altijd voor een ander klaar. Op school, bij haar kinderen, om een spelletje  te doen bij de Smalle Haven. Dus zeker wel een kanjer”, zegt moeder Tonnie trots.

Daarom ging DMG-presentator Ivan van Oosterhout deze week op bezoek bij Angelien en verraste haar met het nieuws dat ze Kanjer van de Maand is geworden en overhandigde haar het bijbehorende bloemetje.

Tekst gaat verder onder de video.

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die ook Kanjer van de Maand moet worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen