18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- Deurne Antoinette Gielen uit Deurne is Kanjer van de Maand bij DMG;...

[VIDEO] Antoinette Gielen uit Deurne is Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ongekend zo’n lieve schoonzus’

Elke maand zet DMG iemand in het zonnetje die altijd voor een ander klaarstaat maar er eigenlijk niks voor terugverwacht. Deze keer is Antoinette Gielen uit Deurne gekozen tot Kanjer van de Maand omdat zij er altijd is voor Bert en Gonny.

Antoinette is de schoonzus van het stel en heeft Gonny enorm geholpen toen zij vanwege haar reuma meerdere operaties moest ondergaan. “Normaal haal je dan zorg in huis, maar bij ons komt Antoinette en biedt geheel vrijwillig haar hulp aan, wat wij natuurlijk superfijn vinden. Ook een verjaardag of ander feestje, Antoinette is er voor ons. Ongekend, onvermoeibaar, onbetaalbaar, zo’n lieve schoonzus”, vertelt Gonny van den Broek.

Goede zorgen
Zo’n prestatie verdient het natuurlijk dat DMG-presentator Ivan van Oosterhout bij haar langsgaat met een groot boeket bloemen om haar te bedanken voor alle goede zorgen. Hij ging zaterdagmiddag op bezoek bij Antoinette in de Fitissingel in Deurne.

Tekst gaat verder onder de video

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Enorme bos
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen