24.2 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- Deurne IJsfestijn in Deurne geopend met spectaculaire dansshow

[VIDEO] IJsfestijn in Deurne geopend met spectaculaire dansshow

Het drie weken durende IJsfestijn in Deurne werd vrijdagavond officieel geopend met een optreden van synchroon-team Ice United en verschillende solo-kunstschaatsers. Het publiek werd getrakteerd op een wervelende dansshow op het ijs. De strak op elkaar afgestemde elementen als muziek, licht en de bewegingen zorgden voor een adembenemend spektakel waar veel publiek op af kwam om van te genieten.

Bekijk hieronder de video- en fotoreportage die DMG maakte van de eerste avond van het IJsfestijn op de Markt in Deurne.

Tekst gaat verder onder de video

DMG Radio
Zaterdag is de ijsbaan geopend voor iedereen die een rondje wil schaatsen en vind je ook DMG Radio op het ijs. Van 12.00 tot 16.00 uur staan de dj’s live op de baan en van 16.00 tot 18.00 uur is er een afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum. Kinderen op de ijsbaan kunnen zaterdagmiddag meespelen met onder meer de Sneeuwballenstrijd tijdens DMG on Ice. Hierbij maken ze kans op een prijs uit de DMG-grabbelton, ook kunnen ze zich inschrijven en elke week meedingen naar een gratis 10-rittenkaart.

Tekst gaat verder onder foto’s

Disco Bingo
Voor wie houdt van schaatsen in combinatie met dansen, is er zaterdagavond vanaf 19.30 uur de Disco Bingo.  Een origineel en interactief muziekspektakel gebaseerd op het bekende bingospel. En met een volle kaart win je natuurlijk een prijs. Vanaf 22.00 uur kun je nog verder swingen op de muziek van DJ Minus One.

Winter Wonderland
Voor de jeugd is er zondag 18 december om 13.00 uur de speciale kindermiddag Winter Wonderland met de voorstelling ‘Let it Snow’. Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden en krijgen ze een heerlijk winters ijsje. Zondagavond is er om 20.00 uur een Cocktailavond in het horecapaviljoen ‘Below Zero’ naast de ijsbaan.

Foto’s: Walter van Bussel en Josanne van der Heijden / Video: Jos van Neerven

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen