21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- Deurne Mevrouw Reijnders-Mennen nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Iemand met...

[VIDEO] Mevrouw Reijnders-Mennen nieuwe Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Iemand met een gouden hart’

Elke maand zet DMG een persoon in het zonnetje die altijd klaar staat om een ander te helpen, zonder er iets voor terug te verwachten. Zaterdag werd Mevrouw Reijnders-Mennen uit Deurne uitgeroepen tot Kanjer van de Maand en kreeg ze een grote bos bloemen, die bij haar bezorgd werd door DMG-presentator Ivan van Oosterhout.

Carla Verhulsdonck had mevrouw Reijnders-Mennen aangemeld voor de actie omdat ze zich vrijwillig inzet voor verschillende mensen in Deurne. Zo doet ze veel voor de bewoners en bewoonsters van de Parkhof en is ze mantelzorger bij een mevrouw die er woonachtig is. “De gemiddelde leeftijd hier is 80 jaar, dus u zult begrijpen dat wij heel blij zijn met alle steun die we van haar krijgen”, legt Carla uit.

Tekst gaat verder onder de video.

Gouden hart
Mevrouw Reijnders-Mennen is jaren werkzaam geweest in de zorg en geniet nu samen met haar man van een welverdiend pensioen. Toch zit ze volgens Verhulsdonck zeker niet achter de geraniums niets te doen. “Wij hoeven maar een beroep op haar te doen of ze staat paraat. Ze gaat mee en rijdt met ons naar het ziekenhuis, doet boodschapjes en helpt ons thuis als we ergens niet uitkomen.

Daarnaast zet Mevrouw Reijnders zich ook enorm in voor de bewoners van Stichting ORO. “Zij heeft zelf een zwaargehandicapte broer die daar woont en sinds haar moeder overleden is, neemt ze de hele verzorging waar. Vaak gaat ze ook wandelen met de medebewoners. Zij is iemand met een gouden hart”, besluit Carla Verhulsdonck.

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen