8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- Deurne Voorbereidingen Royal Music Night in volle gang in Deurne: ‘We zijn...

[VIDEO] Voorbereidingen Royal Music Night in volle gang in Deurne: ‘We zijn er klaar voor’

De negende editie van de Royal Music Night komt eraan en dat betekent dat er op veel plekken in Deurne verschillende voorbereidingen en repetities plaatsvinden. Want een evenement van deze omvang vereist dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd. Achter de schermen worden alle technische zaken nog een keer gecheckt maar natuurlijk ook alle muzikale afspraken doorgenomen.

Maandenlang hebben talloze vrijwilligers zich voorbereid op de uitvoering van de Royal Music Night op woensdagavond 26 april. Terwijl op de Markt de stellages voor het overdekte podium worden opgebouwd op de Markt, oefenen de muzikanten ondertussen in het Cultuurcentrum voor een laatste keer.

Hoog niveau
Zondag werd van 10.30 uur tot 14.30 uur de laatste generale repetitie uitgevoerd. De leden van de Koninklijke Harmonie Deurne, een speciaal samengesteld combo en de Vocalettes oefenden samen met een aantal lokale artiesten. Dirigent Martien Maas vertelt: “Ik ben trots op alle mensen van de KDH voor hun inzet. Kwalitatief van zeer hoog niveau. We zijn er klaar voor.”

Tekst gaat verder onder de video

Tim Akkerman en Jennie Lena
In 2021 ging de Royal Music Night niet door in verband met corona, maar de Oranjevereniging laat weten dit jaar weer alles uit de kast te hebben gehaald om er een geweldige avond van te maken. De hoofdartiesten zijn Tim Akkerman en Jennie Lena. Akkerman is bekend van de band Di-rect en heeft tegenwoordig een succesvolle solocarrière. Jennie Lena kwam in 2015 in de bekendheid met haar auditie bij The Voice of Holland. Ze werd begeleid door coach Anouk en behoorde bij de laatste vier finalisten. Ze ontwikkelde haar eigen muzikale stijl en ging naar het buitenland voor shows.

Lokale artiesten
Naast Tim Akkerman en Jennie Lena, treden ook lokale en regionale talenten op. Zo staat de Deurnese Bart van Lierop van de voormalige coverband Millers Inc. op het podium en ook singer-songwriter Inge van Asseldonk uit Gemert, die onder de naam Angie Flare bekendheid heeft gekregen in de regio. Daarnaast treedt Stanny Jansen op van The Dutch Everly’s Tribute Band en zangeres Angela de Wit.

Het muziekspektakel begint woensdag om 20.30 uur met een voorprogramma. Vanaf 21.00 uur gaat de Royal Music Night officieel van start. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk dankzij de vele sponsoren die het evenement een warm hart toedragen.

Lees ook: Naast Tim Akkerman en Jennie Lena veel lokaal talent bij Royal Music Night in Deurne

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen