19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- Deurne Yvonne Brugman uit Liessel is DMG Kanjer van de Maand; ‘Prachtig...

[VIDEO] Yvonne Brugman uit Liessel is DMG Kanjer van de Maand; ‘Prachtig mens met hart op de goede plek’

Iedereen kent wel zo iemand die altijd klaar staat voor een ander. DMG zet elke maand zo’n persoon in het zonnetje en deze keer is dat Yvonne Brugman uit Liessel. Presentator Ivan van Oosterhout van DMG Radio ging bij haar langs om een prachtige bos bloemen te bezorgen bij de kersverse Kanjer van de Maand.

Marian De Loijer had Yvonne aangemeld voor de actie van DMG en legt uit waarom: “Door haar beperking is ze gaan zoeken wat ze nog wel zou kunnen. Vanuit haar ziekbed heeft ze een bedrijfje opgericht met naam Kleur en Kado. Op woensdagochtend is haar sociale werkplaats open waar vier vrouwen, ook met een beperking, haar helpen met haar bedrijfje.”

Lief en leed
Dat samenkomen is volgens Marian iets heel waardevols. “We zijn gezellig bezig onder het genot van een bakkie koffie of thee. We delen lief en leed met elkaar. We begrijpen elkaar. Het geeft ons een goed gevoel dat we op deze manier bezig kunnen zijn. Yvonne is echt de drijvende kracht. Ze begrijpt ons. Ze steunt ons. Het is een prachtig mens met haar hart op de goede plek”, zegt De Loijer.

Dat vraagt natuurlijk om een beloning in de vorm van een groot boeket bloemen. Maandagmiddag ging DMG-presentator Ivan van Oosterhout naar Yvonne in Liessel toe om de bloemen te overhandigen.

Tekst gaat verder onder de video

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen