14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneWeekend vol feest op DMG Radio met Carnaval Top 111 en liters...

Weekend vol feest op DMG Radio met Carnaval Top 111 en liters frikandelsoep

Dit weekend kan er in Deurne eindelijk weer carnaval worden gevierd zonder anderhalve meter afstand en veel andere regels. Ook bij DMG Radio wordt het carnavalsfeest uitbundig gevierd met op zaterdag 26 februari de hele dag het spel ‘Trek aan de bel voor soep met frikandel’ en op zondag 27 februari van 11.00 tot 19.00 uur de tweede editie van de Carnaval Top 111.

Vorig jaar startte DMG met de speciale hitlijst vol carnavalsmuziek en dat bleek een doorslaand succes. Er werd massaal geluisterd naar de radio en gekeken naar de webcam tijdens de uitzending van de lijst die door de luisteraars van DMG wordt bepaald. “Daarom zenden we ook dit jaar de Carnaval Top 111 uit op carnavalszondag. De lijst is er voor de carnavalsvierders om thuis alvast in de stemming te komen of voor de mensen die nog liever een keer thuis het carnavalsgevoel willen meekrijgen”, vertelt DMG-dj Ramon van Hoek.

Frikandelsoep
Omdat de carnaval dit jaar weer min of meer gewoon kan plaatsvinden, brengt DMG je ook op zaterdag al in de sfeer met ‘Trek aan de bel voor soep met frikandel’. Van Hoek legt uit: “In mijn radioprogramma Ramon On Air hadden we het spelletje ‘Trek aan de bel voor een frikandel’ en toen we merkten dat Sylvia van Bommel-Vissers van SOEPlesse ook speciale frikandelsoep maakt tijdens carnaval, was de link snel gelegd.”

Vijf liter
Vorig jaar werd de speciale soep van SOEPlesse ook weggeven tijdens de carnaval op DMG Radio en de vraag er naar bleek groot. “We gaan dit jaar op zaterdag meerdere keren 1 liter frikandel-speciaal-soep weggeven en ergens op de dag zelfs één emmer van 5 liter van die heerlijke carnavalssoep van SOEPlesse”, vertelt dj Ramon Van Hoek. Om de soep te winnen moet je zaterdag 26 februari tussen 9.00 en 20.00 uur luisteren naar DMG en als je de oproep voor het radiospelletje hoort, zorg er dan voor dat je als eerste belt naar 0493-745020 of als eerste een Whatsapp stuurt naar 06-1 66 55 77 3.

Carnaval Top 111
De luisteraars van DMG hebben net als vorig jaar mee kunnen bepalen welke nummers in de Carnaval Top 111 komen te staan. “Iedereen heeft weer een favoriete Top 3 kunnen doorgeven en al die gegevens worden deze week verwerkt”, legt van Hoek uit. “Zondag kun je van 11.00 tot 19.00 uur alle nummers horen waarop het meeste is gestemd. Het leuke is dat er niet alleen nationaal bekende nummers in staan maar ook veel lokale artiesten. Vanaf 19.00 uur is er zondag ook nog een afterparty in de vorm van een speciale editie van de John & Ramon Show waarin mensen nog eens drie uur lang hun favoriete carnavalsnummers live op de radio aan kunnen aanvragen.”

De winactie ‘Trek aan de bel voor soep met frikandel’ hoor je zaterdag 26 februari van 9.00 tot 20.00 uur op DMG Radio. De Carnaval Top 111 kun je beluisteren op zondag 27 februari van 11.00 uur tot 19.00 uur. DMG Radio is in de regio Deurne te ontvangen op 106.2 FM en online via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen