18.3 C
Deurne
woensdag 29 juni 2022
Home- DeurneWegwerkzaamheden Zandbosweg en Haageind in Deurne

Wegwerkzaamheden Zandbosweg en Haageind in Deurne

Als de weersomstandigheden het mogelijk maken, wordt vanaf maandag 29 maart aan de weg gewerkt op de Zandbosweg, tussen Visser en Houtenhoekweg. Omdat daar te hard wordt gereden, de maximumsnelheid is 30 kilometer per uur, worden er enkele groenstroken aangelegd.

Deze groenstroken komen aan de kant van de parkeerstrook, waardoor de rijbaan er smaller uit gaat zien, zoals op het Youtube filmpje van de gemeente hieronder wordt getoond. De bedoeling is dat daardoor de snelheid wordt verlaagd. Parkeren blijft overigens wel mogelijk. Verder wordt er ook onderhoud gepleegd aan enkele trottoirs.

Haageind
Ter hoogte van de Ossenbeemd en Fitissingel wordt het riool op het Haageind in dezelfde week gerepareerd. De gemeente gaat er van uit, dat die werkzaamheden binnen een dag worden afgerond. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, wordt een gedeelte van het wegvak en het fietspad deels opengebroken. Fietsers worden via de parkeerplaats geleid en het wegvak voor een deel opgebroken. Ondanks de werkzaamheden blijft de weg open en verkeer in beide richtingen mogelijk.

Foto: DMG redactie

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen