14.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- DeurneWelke ondernemers treffen elkaar in boksring Gladiatoren van Deurne; bekendmaking exclusief op...

Welke ondernemers treffen elkaar in boksring Gladiatoren van Deurne; bekendmaking exclusief op DMG Radio

Bij het evenement Gladiatoren van Deurne gaan 22 ondernemers de boksring in om geld inzamelen voor het TEJO-huis in Deurne. Wie de boks-talenten zijn, is al bekend maar wie tegen wie de strijd aangaat wordt zaterdag 11 juni exclusief op DMG Radio onthuld.

Bij de zogenoemde matchmaking wordt om 10.30 uur in het programma Deurne Draait Door bekendgemaakt wie het zaterdag 9 juli in de ring tegen elkaar gaan opnemen bij de Gladiatoren van Deurne.

Trainingen
De meeste van hen zijn geen boks-fanaten en hebben meestal nog nooit een bokshandschoen aan gehad, vertelt John Bersch van het evenement: “Daarom bereiden wij ze goed voor in een training die zeven maanden duurt. Al vanaf november vorig jaar oefenen ze ongeveer vier keer per week in een hal van Natuurpoort De Peel. Die training geef ik samen met Rik Vriens en Ahmed Khayati die ook gediplomeerde bokstrainers zijn. We werken met de deelnemers aan hun techniek en begeleiden ze zowel mentaal als lichamelijk.”

Spektakel
Het gala wordt zeer spectaculair volgens Bersch, die zelf uit de bokswereld komt. “We gaan het evenement opzetten in de grootste hal van Green Valley Estate waarbij iedereen goed zicht heeft op het verhoogde podium met de boksring waar het spektakel gaat plaatsvinden. We hebben ook een echte professionele ringspeaker die de wedstrijden aankondigt en de deelnemers komen op met hun eigen muzikale intro begeleid door een lichtshow. Daarnaast is het hele evenement ook nog in de nostalgische stijl van de Roaring Twenties wat het een extra speciaal karakter geeft”, zegt John Bersch.

Livestream bij DMG
Hij legt uit dat er ook is gedacht aan mensen die mis hebben gegrepen op kaarten voor de wedstrijden: “Ik ben heel blij dat DMG heeft aangeboden om Gladiatoren van Deurne in een livestream als tv-show te brengen. Het is natuurlijk hartstikke mooi om er in het echt bij te zijn maar als dat nou om welke reden dan ook niet lukt, kun je het dankzij DMG TV toch meebeleven van thuis uit.”

Green Valley Estate
De wedstrijd is een initiatief van Stichting Gladiatoren van Deurne en wordt gehouden met een officiële scheidsrechter en jury van de Nederlandse Boksbond. Het evenement vindt plaats bij Green Valley Estate aan de Bruggenseweg in Deurne en start zaterdag 9 juli rond 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De avond wordt afgesloten met een after-party.

DMG Radio
Zaterdag 11 juni hoor je om 10.30 uur exclusief bij Deurne Draait Door op DMG welke ondernemers elkaar gaan treffen in de boksring. DMG Radio te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Stichting Gladiatoren van Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen