15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- Deurne‘Zie ginds komt de…speedboot’; Sinterklaas arriveert in stijl bij De Bron in...

‘Zie ginds komt de…speedboot’; Sinterklaas arriveert in stijl bij De Bron in Deurne

De kinderen van OBS De Bron in Deurne stonden wel even te kijken toen de Sint en zijn pieten vrijdagmiddag bij hun school aankwamen. Want er wordt altijd wel gezongen ‘Zie ginds komt de stoomboot’ maar reizen per boot naar de Spaarne in Deurne is natuurlijk niet te doen vanwege het ontbreken van een waterweg. Toch kwam Sinterklaas in Deurne per boot aan; alleen niet in een stoomboot maar met een heuse speedboot.

Om de Goedheiligman toch met een boot naar de basisschool te brengen, was de speedboot op een aanhanger achter een auto gezet die wel in de straat tot vlak voor de ingang van De Bron kon komen. De aankomst had bijna iets weg van de huidige tv-reclame van Lidl waarin Sinterklaas in een roeiboot verschijnt. Gelukkig had hij het in Deurne beter voor elkaar met een flitsende snelle speedboot.

De Sint en zijn pieten werden na ze waren uitgestapt uit hun boot door de kinderen binnen ontvangen voor een feest met verschillende optredens van leerlingen en er waren allerlei surprises om uit te pakken.

Foto: OBS De Bron

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen