8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneWin de hele zaterdag gratis oliebollen bij DMG Radio

Win de hele zaterdag gratis oliebollen bij DMG Radio

Wie heeft er rond deze tijd van het jaar nou niet zin in een heerlijke oliebol? Bij DMG Radio kun je zaterdag de hele dag op verschillende momenten een pakket winnen met twaalf oliebollen en twaalf krentenbollen van Oliebollenkraam Deurne.

“Als je wilt winnen, moet je in elk tussen 09.00 en 20.00 uur naar DMG Radio luisteren. Wanneer je het Oliebollen Alarm hoort, zorg dan dat je de eerste bent die belt of appt naar 0493-227227”, legt presentator Ramon van Hoek van DMG uit.

Goed luisteren
“We geven op meerdere momenten op de dag de oliebolpakketten weg, maar je weet nooit van te voren wanneer dat precies. Dus heel goed luisteren deze zaterdag, want in voorgaande jaren stonden onze telefoonlijnen bij deze winactie altijd roodgloeiend”, aldus Van Hoek.

De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Oliebollenkraam Deurne in de Molenstraat 6 in Deurne naast restaurant Krata Thai. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Lees ook: Oliebollenkraam Deurne strijkt voor het tiende jaar neer in centrum

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen