8.5 C
Deurne
maandag 30 januari 2023
Home- DeurneBas Elbers stop met winkel Vamos in Deurne: ‘Teveel tegenslag in een...

Bas Elbers stop met winkel Vamos in Deurne: ‘Teveel tegenslag in een eerste jaar’

Zijn concept zou het winkelen van de toekomst worden, vertelde Bas Elbers nog geen jaar geleden. Vol trots opende hij in maart 2022 zijn eigen zaak Vamos in de Molenstraat. Maar het is voor hem niet meer te doen door de huidige omstandigheden zoals hoge energiekosten en klanten die minder te besteden hebben. Vrijdagmiddag om 17.30 uur ging de deur definitief dicht. Zijn webshop houdt Elbers nog wel wat langer open.

In zijn winkel wilde Bas niet alleen dames- en herenmode verkopen maar van het winkelen een echte beleving maken. Dat liep in het begin ook goed maar slaat nu om, vertelt de ondernemer: “Na een intensief jaar waar wij een voortvarende start gemaakt hebben nadat de corona eindelijk aan de kant was, zijn de marktomstandigheden ten nadele van ons omgeslagen.”

In de tweede helft van vorig jaar zag Elbers het perspectief richting de toekomst verdwijnen en heeft hij besloten om te gaan stoppen. “De gekte die momenteel in de wereld heerst, is voor ons teveel tegenslag in een eerste jaar waar wij nog alles op aan het bouwen waren”, vertelt Bas.

Lees ook: Bas Elbers opent nieuwe winkel in centrum Deurne: ‘Winkelen van de toekomst’

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen