23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneBekendmaking op DMG Radio van wie tegen elkaar boksring ingaan bij Gladiatoren...

Bekendmaking op DMG Radio van wie tegen elkaar boksring ingaan bij Gladiatoren van Deurne

Eerder werd al bekend welke 22 ondernemers uit de regio de boksring ingaan voor het goede doel bij de tweede editie van Gladiatoren van Deurne, maar komende zaterdagochtend wordt ook duidelijk wie er precies tegen elkaar de strijd aangaan. Initiatiefnemer John Bersch maakt om 11.30 uur de zogeheten matchmaking bekend in het radioprogramma Deurne Draait Door van DMG.

Om te bepalen welke ondernemers het tegen elkaar opnemen, hebben de Gladiatoren vorige week een proefwedstrijd tegen hun geplande tegenstander gebokst. “Een spannend moment, maar ook een geweldige ervaring voor de deelnemers”, zegt Bersch. “We wegen net als vorig jaar goed af welke van de ondernemers we tegenover elkaar zetten. Want je wilt een gelijkwaardige partij die het recept is voor een spetterend en succesvol duel.”

Op zaterdag 29 juni gaan de ondernemers dit keer niet voor één goed doel, maar voor vier goede doelen de boksring in. Dit jaar zijn dat: Leentjebuurt Speel-O-Theek, Stichting de Ossenbeemd, Stichting Grip op Schuld Deurne en Stichting Ons Thuis. Bij de eerste editie van Gladiatoren van Deurne werd 22.500 euro ingezameld voor het TEJO-huis in Deurne.

Deurne Draait Door is elke zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur te beluisteren op DMG Radio, in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Lees ook:

Foto: Gladiatoren van Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen