20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneDeurnenaren met Tribute To Toto opnieuw ronde verder in The Tribute op...

Deurnenaren met Tribute To Toto opnieuw ronde verder in The Tribute op SBS6

De Toto-tributeband Tribute To Toto is zaterdagavond in The Tribute: Battle Of The Bands wederom in de top van de ranking geëndigd. Daardoor is de band met Deurnenaren Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen door naar de derde aflevering van het SBS6-programma, zaterdag 20 januari om 20.00 uur.

In de tweede ronde was zowel de jury als het publiek opnieuw enthousiast over de band.

‘Ongelooflijk, man’
Tribute To Toto mocht de aflevering aftrappen met de klassieker Pamela. Cesar Zuiderwijk was na afloop van het optreden razend enthousiast over de deels Deurnese band: “Ongelooflijk, man. Weet je waar de naam Toto vandaan komt? Het is afgeleid van de Latijnse term ‘in Toto’, wat staat voor allesomvattend. Dat betekent dat alles goed moet zijn. En dat is het ook, maar jullie zien er ook fantastisch uit. En zijn nog zo jong. Ik geef een dikke vette 8,5.”

Ook van de andere juryleden krijgt de Toto-tributeband hoge cijfers. Angela Groothuizen geeft ook een 8,5 en van Spike krijgt de band een 8. Met een 7,3 van het publiek daarbij opgeteld, komt Tribute To Toto op een puntentotaal van 32,3. Daarmee eindigt de band uiteindelijk in de tweede ronde op een vierde plek.

Meer Deurnese inbreng
Tribute To Toto is niet de enige deelnemende band met Deurnese inbreng. Zo maakt zanger Joost Manders deel uit van The Brothers Of Blues Tribute Band. Deze Blues Brothers-tributeband was in de eerste twee afleveringen nog niet te zien.

Ziggo Dome
In The Tribute: Battle Of The Bands proberen de twaalf tributebands zo dicht mogelijk bij het geluid van de originele artiesten te komen. Zij worden beoordeeld door een vakjury, die bestaat uit Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, zangeres Angela Groothuizen en DI-RECT-gitarist Spike. Gerard Ekdom presenteert het SBS-programma. De vier finalisten van het programma mogen optreden tijdens een groot concert in de Ziggo Dome in april.

Lees ook: Tribute To Toto als winnaar eerste aflevering door naar volgende ronde The Tribute op SBS6
Lees ook:
 Deurnenaren strijden om plek in Ziggo Dome in Battle Of The Bands op SBS6

Foto: Still The Tribute SBS6

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen