10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneFeestelijke opening Fysio Jansen en Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt

Feestelijke opening Fysio Jansen en Tandprothetische praktijk Van den Eerenbeemt

In augustus van vorig jaar werd het pand al in gebruik genomen, maar tot een officiele opening van de nieuwe locatie van Fysio Jansen en Tandprothetische Praktijk Van Den Eerenbeemt was het nog niet gekomen. Zaterdagmiddag was het zover en kon iedereen die geïnteresseerd was onder het genot van een hapje en drankje een kijkje nemen ‘in de keuken’ van het pand aan de Molenstraat 69 in Deurne.

Door het groeiend aantal klanten van beide ondernemers hadden zij behoefte aan een nieuw en vooral groter gebouw. “Na een periode gewerkt te hebben met één hoofdlocatie en twee kleinere, hebben we ervoor gekozen over te gaan naar twee hoofdlocaties. Onze vestiging aan de Milhezerweg blijft bestaan en nieuw is de vestiging in de Molenstraat tegenover de Wiemel”, vertelt David Jansen van Fysio Jansen.

Zaal Van Moorsel
Het pand waarin nu de twee paramedische praktijken gevestigd zijn, was voorheen de plek waar Kantoor Van Den Mortel gevestigd was. Voor de nieuwbouw er kwam te staan, werd er in het verleden op deze locatie nog gefeest en gedanst, omdat het toen nog het domein van café en zaal Van Moorsel was.

Daar is nu niets meer van terug te zien in de moderne praktijk. De plek is volgens David Jansen ideaal voor Fysio Jansen en Tandprothetische Praktijk Van Den Eerenbeemt: “Een groot voordeel van deze vestiging in de Molenstraat is de centrale ligging, waardoor mobiel beperkte mensen in het centrum niet ver hoeven te reizen om bij de locatie te komen.”

Welkom gevoel
Dat het nieuwe onderkomen goed bereikbaar is, bleek ook zaterdag tijdens de open dag waarbij een groot aantal bezoekers een kijkje kwam nemen in onder andere de kamers waarin de diverse behandelingen plaatsvinden. De ruimtes zijn volgens de ondernemers ruim, licht, modern en sfeervol ingericht om de cliënten een welkom gevoel te geven. Tandprothetische Praktijk Van Den Eerenbeemt beschikt over twee behandelruimtes op de begane grond en een laboratorium op de eerste verdieping. Fysio Jansen heeft vier behandelkamers en een breed uitgeruste oefenzaal.

Oncozorg
Tijdens de feestelijke opening was er ook gelegenheid voor de bezoekers om kennis te maken met een aantal leden van Oncozorg Deurne; een samenwerkingsverband tussen een grote groep Deurnese paramedici en welzijnswerkers, bedoeld om de zorg rond mensen in een oncologisch traject te stroomlijnen.

Praktijkeigenaren David Jansen en Robin van den Eerenbeemt kijken terug op een geslaagde open dag: “We hebben zoveel positieve reacties ontvangen. Trots waren we natuurlijk al, maar toch is het erg fijn om bevestigd te krijgen dat anderen ook blij zijn met wat we hebben neergezet.”

Lees ook: Lokale zorgverleners starten samenwerking voor oncologische zorg in Deurne

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen