11.7 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneIlse van der Zanden verlengt contract bij FC Utrecht Vrouwen

Ilse van der Zanden verlengt contract bij FC Utrecht Vrouwen

De Deurnese voetbalster Ilse van der Zanden heeft haar contract bij FC Utrecht Vrouwen met één jaar verlengd tot de zomer van 2025. De 28-jarige verdedigster werd afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen Ajax Vrouwen nog verkozen tot Woman of the Match.

Afgelopen zomer stapte Van der Zanden van DTS Ede over naar Utrecht. FC Utrecht Vrouwen is dit seizoen na jarenlange afwezigheid terug in de Vrouwen Eredivisie.

ZSV
Van der Zanden begon haar voetbalcarrière in de Zeilberg bij ZSV. In 2014 ging ze aan de slag bij Telstar. Met die club speelde ze twee seizoenen in de Vrouwen Eredivisie. Ook was Van der Zanden in die tijd jeugdinternational van Oranje Onder 15, Onder 16, Onder 17 en Onder 19. Vanwege opeenvolgende blessures deed ze vervolgens een stapje terug uit de topsport. Vanaf het seizoen 2017/2018 tot afgelopen zomer kwam ze uit voor DTS Ede.

‘Wederzijds vertrouwen’
“Met de dankbaarheid vanwege de kans die FC Utrecht mij afgelopen zomer gaf nog vers in mijn gedachten, ben ik blij nu mijn contract te hebben verlengd”, vertelt Van der Zanden. “Het voelt fijn om wederzijds vertrouwen in elkaar te hebben en ik ben blij dat ik ook komend seizoen in het rood-wit van FC Utrecht Vrouwen mag voetballen.”

Meerwaarde
Koos van Tamelen, ad interim Manager Vrouwenvoetbal van FC Utrecht, is blij dat Van der Zanden in de Domstad blijft voetballen. “Met haar ervaring en enorme drive is Ilse een meerwaarde in onze achterhoede”, aldus Van Tamelen.

Lees ook: Deurnese Ilse van der Zanden tekent contract bij FC Utrecht

Foto: FC Utrecht Vrouwen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen