4 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneJury opnieuw lovend over Tribute To Toto: deels Deurnese band door naar...

Jury opnieuw lovend over Tribute To Toto: deels Deurnese band door naar vierde aflevering The Tribute op SBS6

De Toto-tributeband Tribute To Toto, met Deurnenaren Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen, is zaterdagavond wederom in de top van de ranking geëindigd in de derde aflevering van The Tribute: Battle Of The Bands op SBS6. 

Met een puntentotaal van 33,4 is Tribute To Toto door naar de volgende ronde, zaterdag 27 januari om 20.00 uur.

Jury wederom lovend
De Toto-tributeband was als derde aan de beurt en kreeg het publiek goed mee met de klassieker Stop Loving You. Al bij de eerste noten staat het publiek in de studio in Hilversum meteen op de banken. Dat het publiek enthousiast is, blijkt ook uit het cijfer dat Tribute Tot Toto van hen krijgt: een 7,9.

Ook bij de jury weet de deels Deurnese band weer de juiste snaar te raken. Angela Groothuizen, Cesar Zuiderwijk en Spike geven alle drie een 8,5 voor het optreden. “Toto-drummer Jeff Porcaro speelde ingetogen en niet zo hard. Daarom vind ik jou leuker”, complimenteert Cesar Zuiderwijk Tribute To Toto-drummer Mees Thijssen. Spike voegt daaraan toe: “Ik geniet zo van jullie elke week. Ook van de backing vocals en de toetsen. Het is helemaal te gek.”

Meer Deurnese inbreng
Tribute To Toto is niet de enige deelnemende band met Deurnese inbreng. Zo maakt zanger Joost Manders deel uit van The Brothers Of Blues Tribute Band. Deze Blues Brothers-tributeband was in de eerste drie afleveringen nog niet te zien. In aflevering vier komt Manders met zijn Blues Brothers-tributeband als nieuwe band het programma in.

Ziggo Dome
In The Tribute: Battle Of The Bands proberen de twaalf tributebands zo dicht mogelijk bij het geluid van de originele artiesten te komen. Zij worden beoordeeld door een vakjury, die bestaat uit Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, zangeres Angela Groothuizen en DI-RECT-gitarist Spike. Gerard Ekdom presenteert het SBS-programma. De vier finalisten van het programma mogen optreden tijdens een groot concert in de Ziggo Dome in april.

Lees ook: Deurnenaren met Tribute To Toto opnieuw ronde verder in The Tribute op SBS6
Lees ook: Tribute To Toto als winnaar eerste aflevering door naar volgende ronde The Tribute op SBS6
Lees ook:
 Deurnenaren strijden om plek in Ziggo Dome in Battle Of The Bands op SBS6

Foto: still The Tribute SBS6

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen