20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneNa succesvolle stamppotavond, nu een pasta-avond in de Koolhof; ‘Gezellig samen met...

Na succesvolle stamppotavond, nu een pasta-avond in de Koolhof; ‘Gezellig samen met elkaar’

In navolging van de succesvolle stamppotavond die in maart van dit jaar werd gehouden door werkgroep ‘Samen in de Koolhof’, is er volgende week een pasta-avond. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor 65-plussers uit de wijk, maar ook jongere mensen zijn volgens de werkgroep welkom.

“Er is keuze uit meerdere pasta’s en salades. We maken er weer een gezellige avond van, samen met elkaar”, vertelt Koen Geijzers van ‘Samen in de Koolhof’.

Aanmelden
Hij laat weten dat er nog plek is en dat wijkbewoners zich kunnen aanmelden door een mail te sturen naar samenindekoolhof@koolhofdeurne.nl. Bij de eerdere stamppotavond ging het afgelopen winter zo snel met aanmeldingen, dat de vijftig beschikbare plekken al binnen een week waren vergeven.

Of het deze keer ook zo snel gaat, durft Geijzers nog niet te zeggen. Aan de gerechten zal het volgens hem in elk geval niet liggen en aan de prijs ook niet: “We vragen een kleine onkostenvergoeding van 4 euro.”

De pasta-avond vindt plaats op dinsdag 10 oktober vanaf 17.30 uur bij ORO de Smalle Haven aan de Beerse 68 in Deurne en is een initiatief van de wijkraad Koolhof en werkgroep ‘Samen in de Koolhof’ in samenwerking met ORO en de Jumbo supermarkt aan de Schelde in Deurne.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen