14.6 C
Deurne
maandag 20 mei 2024
Home- DeurneRock-acts zorgen voor tweede succesvolle dag King of my Castle in Deurne

Rock-acts zorgen voor tweede succesvolle dag King of my Castle in Deurne

Na een drukke eerste avond van King of my Castle tijdens Koningsnacht was het zaterdag opnieuw druk op het kasteelplein in Deurne voor de optredens van verschillende live-acts. Waar op vrijdag vooral veel jonge jeugd afkwam op de artiesten met urban- en dancemuziek, lag de leeftijd van de bezoekers tijdens Koningsdag wat hoger en kwam de muziek meer uit het rockgenre.

Dat werd meteen vanaf het begin van de festival-dag groot uitgemeten neergezet door Papa Romero, Rotte Rene en Ronnie de Pony van de lokale rockband Steek d’n Draak. Met hun lange haren en gillende gitaren knalden hits als ‘Kusje Hier, Kusje Daar’ over het terrein bij de kasteelruïne. De uit Deurne, Helenaveen en Asten afkomstige glamourrockers brachten het publiek meteen in de juiste sfeer voor de rest van Koningsdag.

De zeskoppige coverband Rondje Doe Maar nam de bezoekers vervolgens mee terug naar de hoogtijdagen van de Nederpopband Doe Maar en zorgden voor een show met een hoog meezinggehalte. Jeroen Fredrik, Chico Abelino, Bob van Dun en Chamo Bijlmakers van tributeband Musest brachten het repertoire van Muse in Koningsdagsfeer tot leven alsof de echte band op het podium stond en na een intermezzo van de Raddraaiers betrad de Italiaanse Queen-tribute The Vipers het podium. De avond werd afgesloten met de 90’s-klanken van House of Rock.

Net als bij de eerste avond van het twee dagen durende festival, was er in de kasteelruïne naast het programma met live-artiesten ook een tweede area met een silent disco in de King’s Garden.

Lees ook: Deurnese jeugd gaat los op nummer 1-hit van Roxy Dekker bij King of my Castle

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen