14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneTattoo-actie voor Deurnese bedrijven blijkt 1 april grap

Tattoo-actie voor Deurnese bedrijven blijkt 1 april grap

Voor de meeste lezers was het maandag meteen duidelijk dat de tattoo-actie van wethouder Tom Oomen voor bedrijven een 1 april grap betrof. Toch waren er enkele personen waar het kwartje niet meteen viel.

“Toen ik het las, had ik al zoiets van: dat gaat wel heel erg ver voor een wethouder. Maar ik dacht: ik zal wel ouderwets zijn, dat ik hiervan sta te kijken”, vertelt een lezer.

De Deurnese wethouder zou zich op een bijzondere manier in willen zetten om de lokale economie te stimuleren, was maandag 1 april te lezen op de website van DMG. Hij stelde zijn lichaam beschikbaar voor Deurnese bedrijven om een tatoeage van hun bedrijfslogo’s permanent op zijn lichaam te plaatsen.

De ludieke actie was bedacht door Frans Fransen van FHT Perslucht in samenwerking met wethouder Tom Oomen en DMG. “Het lag er misschien wel heel dik bovenop dat dit niet echt zou zijn, maar het zal zeker bij menig persoon tenminste een glimlach op het gezicht hebben getoverd”, zegt Fransen. “We hebben DMG erbij betrokken om er de nodige publiciteit aan te geven en dat heeft in elk geval leuke reacties opgeleverd. Of er ook echt bedrijven hun logo hebben ingestuurd naar de gemeente weet ik niet. Dat zal ik nog eens navragen”, lacht Frans Fransen.

Lees ook: Wethouder Tom Oomen stelt zijn lichaam beschikbaar voor tattoos van Deurnese bedrijven

Foto: FHT Perslucht/gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen