11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneWethouder Riny van Rinsum stelt zich voor bij DMG Radio en opent...

Wethouder Riny van Rinsum stelt zich voor bij DMG Radio en opent nieuwe studio

De nieuwe radiostudio van DMG die afgelopen weken is gerealiseerd, wordt zaterdagochtend officieel geopend door de bijna net zo nieuwe wethouder Riny van Rinsum. Ook zal hij met presentator Ivan van Oosterhout in gesprek gaan over een aantal actuele onderwerpen, die de wethouder van zorg, onderwijs, kunst en cultuur in zijn portefeuille heeft en zal Van Rinsum zich voorstellen aan de inwoners van Deurne.

Elke laatste zaterdag van de maand komt in het programma Deurne Draait Door één van de Deurnese wethouders langs om de luisteraars van DMG Radio een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne te geven.

Gezondheid
Riny van Rinsum doet dat deze keer met onder andere informatie over het uitvoeringsprogramma Gezondheid, waarbij gestreefd wordt naar ‘Een gezond Deurne waar iedereen kan meedoen’. Ook vertelt Van Rinsum meer over het belang van voor elkaar zorgen in Deurne. Voor bijvoorbeeld familie, vrienden of buren. Hierbij komt ook de hulp van Zorg in Deurne aan de orde.

Het gesprek met wethouder Riny van Rinsum is zaterdag 30 september te horen rond 10.30 uur in het programma Deurne Draait Door. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen