14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneWin laatste kaarten voor Hollandse hits festival ‘Gekkenhuis’ in Vlierden bij DMG...

Win laatste kaarten voor Hollandse hits festival ‘Gekkenhuis’ in Vlierden bij DMG Radio

Dat het een ‘gekkenhuis’ wordt in Vlierden staat eigenlijk al vast want zo heet de avond met optredens van verschillende Hollandse artiesten ook. En dat het druk wordt, is ook al een feit want ‘Frankie Boerenkamps presenteert Gekkenhuis’ is al compleet uitverkocht. Toch kun je er nog bij zijn op vrijdag 21 oktober in Zaal Thijssen want de echt allerlaatste twee kaarten kun je zaterdag 15 oktober winnen bij DMG Radio.

Jeffrey Heesen, Brace, Jan Biggel, Django Wagner, Ferry de Lits, Jeroen van Zelst, Danny Canters, zangeres Yosee en natuurlijk Frankie Boerenkamps zullen tijdens de avond vol Hollands hits optreden. Dj’s Tony & Dirty P zorgen ervoor dat de bezoekers tussen de optredens door in de feeststemming blijven en ook DMG-dj Davey Beijer zorgt tijdens de avond dat iedereen in de party mood blijft.

Frankie Boerenkamps
Zaterdagmiddag 15 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur is in het radioprogramma Erbij met Beijer op DMG Radio een interview te horen met Frankie Boerenkamps die het concert met Hollandse artiesten mede heeft georganiseerd. Aansluitend kun je de twee allerlaatste kaarten voor het ‘Gekkenhuis’ in Vlierden winnen door als eerste te bellen naar 0493-745020 of als eerste een app sturen naar WhatsApp op 06-1 66 55 77 3.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen