5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneWinnaars van actie DMG Radio smullen van gewonnen oliebollen

Winnaars van actie DMG Radio smullen van gewonnen oliebollen

Bij de winactie van DMG Radio werden afgelopen zaterdag in totaal 144 oliebollen en krentenbollen weggegeven aan de luisteraars die het snelst reageerden op het Oliebollen Alarm. De winnaars konden tot en met vrijdag hun gewonnen prijs claimen bij Oliebollenkraam Deurne aan de Molenstraat 6.

Ook Lisa Swinkels uit Deurne was één van de gelukkigen die een pakket mocht ophalen. Ze werd ook nog even op de foto gezet met haar gewonnen prijs.

Enthousiast
Eigenaar Jacky Leander van Oliebollenkraam Deurne staat dit jaar voor de tiende keer in Deurne en werkt ook al zo’n zes jaar mee aan de winactie van DMG Radio, waar hij de oliebollen en krentenbollen jaarlijks voor beschikbaar stelt. “Het is gewoon heel leuk om te zien hoe enthousiast de winnaars altijd reageren en hoe dankbaar ze zijn als ze de prijs komen ophalen. Ook heel gaaf is dat als de oliebollen op de radio worden weggegeven, de telefoonlijnen van DMG elke keer roodgloeiend staan. Dat geeft wel aan dat ze onze oliebollen heel graag willen hebben”, zegt Leander lachend.

Voor dit jaar zit het er alweer bijna op, maar is het nog even aanpoten voor de ondernemer: “De laatste dagen zijn ook altijd de drukste dagen. Vandaag zijn we nog open tot 20.00 uur en morgen op oudejaarsdag is Oliebollenkraam Deurne geopend van 08.00 tot 17.00 uur. De kraam van Jacky Leander staat ter hoogte van Molenstraat 6 in Deurne, naast restaurant Krata Thai.

Foto: Oliebollenkraam Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen