11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneHelmonder (36) opgepakt voor explosie bij woning aan Zandbosweg in Deurne

Helmonder (36) opgepakt voor explosie bij woning aan Zandbosweg in Deurne

De politie heeft vrijdagochtend een 36-jarige man uit Helmond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de explosie bij een woning in Deurne vorig jaar. Op 27 augustus werd toen bij een huis aan de Zandbosweg een gat in de deur geslagen door het ontsteken van vermoedelijk zwaar vuurwerk. Ook barste een ruit van de woning.

Na het incident is er door de recherche een onderzoek gestart en zijn camerabeelden opgevraagd. “Ook hebben we de zaak in Opsporing Verzocht gebracht en vroegen we getuigen zich te melden. Dat alles heeft geleid tot de aanhouding van een 36-jarige man uit Helmond. Hij zit sinds vrijdagochtend 17 februari vast en zal worden verhoord”, meldt de politie.

Harde knal
In de zomer van vorig jaar werd de bewoner van het huis aan de Zandbosweg in Deurne op een zaterdagavond rond 22.00 uur opgeschrikt door een harde knal bij de voordeur. De politie gaf toen aan dat er niemand gewond raakte maar dat de schade fors was. Op camerabeelden van de videodeurbel van de bewoners was een persoon te zien die iets in de brievenbus stopte waarna er een ontploffing plaatsvond.

Lees ook:

Foto: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen