16.1 C
Deurne
maandag 23 mei 2022
Home- DeurneLuisteraars DMG Radio smullen van hun 240 oliebollen en krentenbollen

Luisteraars DMG Radio smullen van hun 240 oliebollen en krentenbollen

In totaal werden er bij de winactie van DMG Radio dit jaar 240 oliebollen en krentenbollen weggegeven. De tien winnaars die als eerste belden na het horen van het Oliebollen Alarm, konden afgelopen week hun prijs op komen halen bij Oliebollenkraam Deurne in de Molenstraat.

Elk jaar rond de kerst zet DMG de actie op in samenwerking met ondernemer Jacky Leander die samen met zijn vrouw en dochters de kraam runt. Al zeven jaar is zijn oliebollenkraam een vertrouwd gezicht tijdens de decembermaand in het centrum van Deurne. Net als vorig jaar staat Oliebollenkraam Deurne dit jaar weer in de Molenstraat tegenover Vis van Hein en naast Venetië Grillroom.

Mooi spektakel
De actie op DMG Radio levert elke keer leuke reacties op, legt Leander uit: “We werken nu al weer ruim vijf jaar samen met de mensen van DMG en dat bevalt heel goed. Bij de actie stellen we in totaal 240 oliebollen en krentenbollen ter beschikking en daarmee maken de dj’s op de radio er dan een mooi spektakel van. Natuurlijk brengen we ook elk jaar een portie naar de studio voor de medewerkers van DMG, zodat zij ook kunnen proeven wat ze op de radio als prijs weggegeven.”

Roodgloeiend
Voor het winnen van de oliebollenpakketten van Leander is altijd veel belangstelling. “Bij het radiospelletje vliegen de oliebollen echt de deur uit. Als het Oliebollen Alarm op de radio te horen is, staan de lijnen van DMG meteen roodgloeiend. Dat is voor mij ook leuk om te horen, want dat betekent dat ze graag oliebollen van mijn kraam willen winnen. De luisteraars van DMG zijn altijd super enthousiast als ze het oliebollenpakket op komen halen, zowel over de oliebollen als over DMG Radio”, vertelt Jacky Leander.

Oliebollenkraam Deurne staat aan de Molenstraat in Deurne tegenover Vis van Hein en naast Venetië Grillroom. De kraam is geopend op woensdag 29 december en donderdag 30 december van 11.00 tot 17.30 uur en op vrijdag 31 december van 08.00 tot 17.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen