25.9 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- DeurneWin passe-partouts voor gratis ritjes in attracties bij DMG Kermis Radio

Win passe-partouts voor gratis ritjes in attracties bij DMG Kermis Radio

Met de klanken van ‘We’re flying high’ werd zaterdagmiddag even na 14.00 uur in de studio van DMG de uitzending van Kermis Radio gestart. De hele middag tot 18.00 uur kunnen luisteraars passe-partouts winnen waarmee je gratis toegang krijgt in een groot aantal attracties op de kermis in Deurne.

Op verschillende momenten in de uitzending wordt de DMG Kermis Toeter geactiveerd. Degene die na het horen ervan als eerste reageert, wint een passe-partout en een kermis-loempiapakket.

Kermis Toeter
“We hebben het omdat het al zo heet is vandaag zo simpel mogelijk gehouden”, zegt DMG-presentator Ramon van Hoek. “Je hoeft alleen maar lekker relaxed in je tuin of op je balkon te luisteren naar DMG en als je de Kermis Toeter hoort, moet je wel even in actie komen en als eerste bellen naar 0493-745020 of appen naar 06-1 66 55 77 3 en je bent een winnaaaaarrrr!”, roept Van Hoek.

Kermismuziek
De kermissfeer wordt op de radio nog versterkt met typische kermismuziek. “Luisteraars kunnen zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur ook weer de echte kermis-hits aanvragen. Laat maar weten aan welk nummer jij kermisherinneringen hebt en we draaien het vandaag bij Kermis Radio”, zegt Van Hoek. Ook gaat DMG-reporter Nora Hoogers op de kermis in Deurne live in de radio-uitzending de Turbo Polyp, Air race bungee en de nieuwe Fireball testen. “We kunnen niet wachten totdat we onze Nora vanmiddag letterlijk mogen afschieten”, lacht DMG-dj Davey Beijer die samen met Ramon van Hoek de speciale uitzending presenteert.

Kermis Radio is zaterdag 10 juni van 14.00 tot 18.00 uur te beluisteren op DMG in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Lees ook:

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen